De ce sa optezi pentru un tratament de epilare definitiva?
Un tratament de epilare definitiva reprezinta astazi, o alegere populara atat in randul femeilor cat si al barbatilor. Datorita avansului tehnologic, astazi ai oportunitatea a alegea varianta optima si eficienta, astfel incat sa poti scapa definitiv de bataile de cap cauzate de parul inestetic. Echipamentul pe care ti-l propunem provine de la un brand de renume, certificat la nivel mondial si au la baza ani de cercetare, numeroase studii clinice si certificari. Astfel, livram promisiunea calitatii premium, a sigurantei si a rezultatelor dovedite.
Principalele avantaje pe care le vei obtine in urma unui tratament de epilare definitiva cu laser sunt :
Rezultate de durata, obtinute foarte rapid;
Tratarea tuturor fototipurilor, chiar si a pielii bronzate;
- Eliminarea parului chiar si de pe zone mai putin accesibile (fata sau sani);
Tratament nedureros si sigur, datorita sistemului de racire controlat de care dispun majoritatea echipamentelor;
Eliminarea foloculitei si a firelor de par de sub piele;
Posibilitatea efectuarii tratamentului pe timp de vara.
Este cazul sa te temi de eventuale efecte secundare?
Tratamentele de epilare definitiva pe baza de laser sunt non-invazive. Exista totusi posibilitatea sa apara usoare inrosiri, eriteme sau umflaturi pe zonele unde s-a aplicat tratamentul, ce dispar in maxim 24h de la procedura. Poti grabi acest proces daca aplica comprese reci si creme hidrantate. Principalele noastre recomandari de care ar trebui sa tii cont inainte si pe parcursul tratamentului de epilare definitiva :
amana expunerea la soare, intre 3 si 14 zile inainte si dupa efectuarea sedintei de tratament;
evita sauna sau dusurile fierbinti minim 3 zile dupa tratament;
medicamentele fotosensibilizante pot determina aparitia unui grad de disconfort;
se va respecta intervalul recomandat de catre specialistul IPL ;
se va renunta la orice metoda de epilare prin smulgere;
se va evita folosirea uleiurilor de corp, acestea hranind radacina firului de par.
Rezultatele unui tratament de epilare definitiva devin vizibile inca de la prima sedinta. In primele 3 sesiuni poate fi redus pana la 60% din totalul foliculilor pilosi de pe zona de tratament. In plus, pacientii dumneavoastra vor observa o imbunatatire a calitatii pielii, alaturi de eliminarea foliculitei si a firelor de par crescute subcutanat.
In cat timp vor fi vizibile rezultatele?
Rezultatele sunt influentate in mod direct de fototipul pielii si de zona unde se aplica tratamentul. Insa, in general se respecta un protocol de 6 - 8 sedinte ce se efectueaza la un interval de 4 saptamani, pe fiecare zona de tratament, Ulterior, sunt recomandate sedintele de intretinere, acestea efectuandu-se la un interval mai mare de timp, 6-12 luni.
Echipamentele laser de epilare definitiva au rolul de a distruge foliculii pilosi aflati in faza activa de crestere, in momentul realizarii protocolului. Totusi, de-a lungul vietii, pacientul se poate confrunta cu modificari hormonale care pot stimula cresterea, intr-un numar mult mai mic, a altor fire de par. Din acest motiv se recomanda realizarea unor sedinte de intretinere, efectuate la o perioada de 6 pana la 12 luni distanta, pentru mentinerea aspectului catifelat al pielii, pe termen lung.
Cat dureaza o sedinta de epilare definitiva?
Durata sedintelor de epilare cu laser depinde de zona si de pilozitate, astfel ca poate fi de 10 minute pentru zona buzei superioare sau 60 de minute pentru picior complet.

top